Specialister på täckdikning

Vårt företag har sin historia. Det som 1985 inleddes som Värmekollektor AB har över tiden utvecklats till en diversifierad verksamhet med flera expansiva ben.

Under namnet BIOGAS SYSTEMS har vi erbjudit högteknologisk spetskompetens inom miljöteknik. Samt bibehållit  kärnverksamheter från tidigare år med kompetens och ett sortiment vi är mycket stolta över.

Till dessa områden hör vårt breda program inom TÄCKDIKNING, där vi tillsammans med några av branschens mest välkända leverantörer erbjuder såväl MASKINER som RESERV- och SLITDELAR för gräv- och markentreprenörer.

Sedan 2021 har vi separerat TÄCKDIKNINGEN från BIOGAS SYSTEMS och jobbar nu vidare  som                            BGS TÄCKDIKNINGSMASKINER AB.

Maskiner

Vi erbjuder det mesta du kan tänka dig behöva inom täckdikning. Allt från kedjedrivna djupgrävare till spolutrustning.

Vi samarbetar med ett flertal välrenommerade aktörer inom täckdikning. Detta ger oss möjligheten att erbjuda dig som kund ett komplett maskinprogram.

Reservdelar

Reservdelar är en väsentlig del av vår verksamhet. Vi har idag allt som krävs för de flesta täckdikningsmaskiner men kan även tillhandhålla delar till mycket av kringutrustningen.

Slitdelar

Vi fortsätter vårt goda samarbete med tyska WIECHMANN KETTENRÄDERBAU som förser oss och våra kunder med högkvalitativa slitdelar som kedjor, skär och drev till samtliga typer av täckdikningsmaskiner.

Våra leverantörer ger oss starka produkter men också garantier för kontinuerlig utveckling. Vi själva bidrar med kompetens, god service och pricksäkra leveranser till svenska entreprenörer.

Varmt välkommen till BGS TÄCKDIKNINGSMASKINER.