Specialister på täckdikning

Vårt företag har sin historia. Det som 1985 inleddes som Värmekollektor AB har över tiden utvecklats till en diversifierad verksamhet med flera expansiva ben.

Under namnet BIOGAS SYSTEMS erbjuds idag högteknologisk spetskompetens inom miljöteknik. Vi behåller samtidigt kärnverksamheter från tidigare år med kompetens och ett sortiment vi är mycket stolta över.

Till dessa områden hör vårt breda program inom TÄCKDIKNING, där vi tillsammans med några av branschens mest välkända leverantörer erbjuder såväl MASKINER som RESERV- och SLITDELAR för gräv- och markentreprenörer. 

Maskiner

Sommaren 2013 övertogs vår leverantör Steenbergen Hollanddrain av holländska BARTH. Verksamheten har sedan 1 juli bedrivits under nya namnet BARTH HOLLANDDRAIN.

Den nya bolagskonstellationen innebär för vår del ett än bredare maskinprogram att erbjuda dig som kund. Parallellt utvecklas våra möjligheter sett till reparationer och vidareutveckling av nya maskiner.

Reservdelar

Reservdelar är en väsentlig del av vår verksamhet. Vi har idag allt som krävs för BARTH HOLLANDDRAINS maskiner men kan även tillhandhålla delar för andra fabrikat.

Slitdelar

Vi fortsätter vårt goda samarbete med tyska WIECHMANN KETTENRÄDERBAU som förser oss och våra kunder med högkvalitativa slitdelar som kedjor, skär och drev till samtliga typer av täckdikningsmaskiner.

Våra leverantörer ger oss starka produkter men också garantier för kontinuerlig utveckling. Vi själva bidrar med kompetens, god service och pricksäkra leveranser till svenska entreprenörer. 

Varmt välkomment till BIOGAS SYSTEMS.