OFA

 

Slirskydd

Skogskedjor, snökedjor, band eller tracks - kärt barn har många namn!

OFA slirskydd tillverkas i finska Loimaa mellan Åbo och Tammerfors, där man tillverkat kedjor i över 100 år. Fabriken är en av världens största tillverkare av slirskydd, skogskedjor och snökedjor till skogsmaskiner. Skogskedjorna tillverkas av sätthärdat borstål i både brodd och länk, vilket bidrar med oslagbar slitstyrka genom hela kedjan.

 

 

 

Kedjor Protec 16

För många är kedjor ett självklart val när det kommer till slirskydd, men vilken typ av kedja är inte alltid lika enkelt.

För att du som kund ska få ut det mesta ur dina kedjor så underlättas valet om du först kan definiera användningsområdet, sen hjälper vi dig att navigera bland valen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisu  Boggiband 

Kraftiga boggiband med 20% mer material att nöta på jämfört med andra märken. 

Banden sitter perfekt på däcken och sparar därför både banden och däcken. De kraftiga broddarna ger suveränt fäste utan att det river för mycket. Bandplattornas design minimerar upppocket av ris och grenar, samtidigt som det håller maskinens totalbred till ett minimum. Designen förenklar även vid ombroddning, detta hjälper till för att få en maximal livslängd.                                                                                         OFAs boggiband är producerade av välrenommerade Clark, i deras fabrik i Dumfries, UK. OFAs band tillverkas i samma material, i samma maskin park, med samma teknik som Clarks övriga produkter. Detta innebär att ni som kund kan känna er säker på att få en produkt med erkänd kvalitet.

 

 

 

 

 

 

Reservdelar och Verktyg

Bandplattor, Kedjelås, Björnar, Stiftkopplingar, Schackel, Verktyg.
Ja allt som kan behövas vid hantering av kedjor och band.