SlitdelarSlitdelarSlitdelar

Slitdelar

Ett samarbete med BGS Täckdikningsmaskiner innebär full service sett till täckdikningsmaskinens slitdelar. Vi erbjuder ett heltäckande program av kvalitetsprodukter men också snabba och exakta leveranser direkt från fabrik, utan tidskrävande mellanhänder.

Sortiment

Oavsett marknadsförhållanden innebär täckdikning hårt slitage på rena slitdelar som grävkedjor, grävskär och drev. BGS Täckdikningsmaskiner kan på kort varsel erbjuda det som löpande måste bytas ut.

Härdning är en väsentlig egenskap hos samtliga slitdelar. Vår leverantör arbetar med stor noggrannhet i härdningsprocessen vilket minimerar slitage. Avancerad härdning ger samtidigt stålet en seghet som förhindrar sprickor och brott när skäret träffar stenar eller andra hårdheter i marken. 

Grävkedjor

Vårt sortiment innehåller kedjor med dimersion och styrka anpassad för specifika markförhållanden. Kedjorna håller hög och jämn kvalitet sett till såväl mekanisk konstruktion som ytbehandling.

Grävskär

Vi erbjuder grävskär för samtliga de grävbredder som tillämpas i samband med exempelvis dränering och kabelläggning. Sortimetet innehåller skär för samtliga kedjetyper.

Drev

BGS Täckdikningsmaskiner tillhandahåller ett fullsortiment av drev för olika maskintyper och kedjor.